Ajankohtaista

Kesälaitumet kutsuu!

AkupunktioQimaja on kesälaitumella heinäkuussa. Lisääntyneen kysynnän vuoksi elokuun alusta pidän vastaanottoa perjantain lisäksi myös maanantaisin. Varaa aika elokuulle akupunktioon! https://vello.fi/sofianova/ Rentouttavaa kesää – Pysytään terveenä!  

QI GONG – TYÖSTÄ QI-ENERGIAA

   Qi – energiaa työstetään (gong) eli liukuvilla liikkeillä, hengityksellä sekä mielikuvaharjoituksilla vahvistetaan ja elvytetään Qi – energiaa, mikä edistää terveyttä, vahvistaa kehoa ja tasapainottaa mieltä. Kuvasarjan Qigong -harjoitus 8 Brokadia vahvistaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimiä sekä vastustuskykyä, joten se soveltuu erityisen hyvin ennaltaehkäisyyn.

AKUHARJAUS

Pikkutyttönä kotikylän terveyssisar ehdotti kuiville kintuilleni kuivaharjausta, jota pikkusiskoni kanssa teimmekin jonkin aikaa. Eikä hassumpi suositus ollenkaan! Kuivaharjaa, tai harjaa suihkun tai saunan yhteydessä raajat kauttaaltaan sekä koko kehon vatsa- ja selkäpuoli rivakasti. Harjaus kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa ja parantaa kehomeridiaanien Qi-energiakiertoa.  

RAUHALLISTA JOULUA

”Nyt on hyvä aika istua ja mietiskellä sitä mitä meillä on sen sijaan mitä meillä ei ole” Hyvää Joulua ja Tervettä Uutta vuotta Kaikille

VASTAANOTTO SIIRTYY 1.1.21 LÄHTIEN Lääkäriasema Sofianovaan

  Vastaanotto siirtyy 1.1.2021  Lääkäriasema Sofianovaan Helsingin ydinkeskustaan. Rikhardinkatu 4 B 19 , 00130 Helsinki https://www.sofianova.fi Nettiajanvaraus 1.1.2021 lähtien https://vello.fi/sofianova/ Olet lämpimästi tervetullut – uuteen paikkaan – samaan hoitoon!

TUIJOTA TULEHEN

Liekki lämmittää lepattaa sykähdyttää energisoi saa sinut hymyilemään, nauramaan -elämälle    

Akupunktio-Qimajan lääkäri Tiina Petäjä jatkokouluttautuu

CPS (Certified Physician of Chinese Medicine) lääkäreille suunnattu perinteisen kiinalaisen lääketieteen tutkinto SMS München. . Opintokokonaisuus on saksankielisen alueen laajin ja pätevöittävin lääkäreille suunnattu kiinalaisen lääketieteen koulutus. . Opinnot sisältävät vähintään 1000 oppituntia, koostuu eri osa-alueiden moduuleista (diagnostiikka, fysiologia, akupunktio, kiinalainen rohdoslääkintä, kliiniset hoitokäytännöt sekä ravintoterapia)